Ultraljud VI

Ett betydligt mindre läskigt ultraljud den här gången, helt enkelt vanlig tillväxtkontroll av bebisen. Och bebisen hade precis rätt huvudmått och lårbensmått för "sin" vecka, och aningen knubbig midja (hmm...undrar vem h*n har ärvt det av?) och beräknas därför till ungefär 10% större än medel, vilket är ungefär som de andra barnen varit.

Normalt var allting och det går ju inte att förneka att det är en stor kick att få se sin bebis greja omkring där i magen och se att allt ser skojigt och roligt ut.

Var hos doktorn också och blev sjukskriven och så...fick till och med ett datum för bebisens ankomst. Japp! Jag är i v 30+ och vet bebisens födelsedag (om inget händer innan dess vill säga).

Kommentarer
Postat av: Staffan

Grattis till ännu ett lyckat ultraljud!
Grattis till födelsedatumet!

2006-05-24 @ 15:52:24
URL: http://nahlinder.se
Postat av: Birte

Skönt att allt såg bra ut!!! Så då vet ni redan när ni ska packa väskan, schysst. Det har sina fördelar med planerade förlossningar.

2006-05-26 @ 14:52:35
Postat av: Kathrin

Kul med oläskiga ultraljud som ser helt bra ut :)
hihi, det är kul men lite skumt att så tidigt veta när bebben kommer. Måste bara säga att jag tycer det är helt otroligt att du redan är i v. 30+, det var ju igår som du berättade om lilla Hoppsan ;)

2006-05-29 @ 13:01:37
URL: http://tinalill.blogsome.com
Postat av: Nilsebba

Very resourceful, thank you dave

2009-07-01 @ 11:30:08
URL: http://nilsebba.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0