Bidde en...

Nä, det blev ingen Uppsaladress. Tack och lov för det, för när det väl kom till kritan ville han inte klä ut sig på maskeraden. Den enda "utklädnad" han gick med på var att byta en av sina strumpor mot en av storebrors strumpor.

Han hade förklarat att han kunde vara en katt och jag tackade min lyckliga stjärna och samlade ihop lurviga kläder och lite sminkpennor samt ett diadem med öron på (om ni fattar vad jag menar, kattöron typ) och en svans. Men så blev det udda strumpor.

Kommentarer
Postat av: Emma

ärs, jag som såg fram emot att få se Uppsala-A =)



Men ibland räcker en förklädnad som nästan ingen annan ser...

2008-11-14 @ 10:15:54
URL: http://www.wibom.net/emma
Postat av: Fru Tattoo

Kolla jag är på nätet i dag! Det var länge sen, det har varit så mycket pluggande och LITE tid. För att ge exempel på hur lite tid jag har haft så kan jag nämna att jag fortfarande inte har hunnit att sätta in mina örhängen som jag tog ut för två veckor sen. men i kväll ska örhängena i !!!

Det var kul, som alltid, att kolla in din blogg!

Klä ut sig till Uppsala!!! Ha ha ha Jag hoppas att du skriver upp sånt här i en vanlig bok för det där var jättekul. Och användbart till 30 års fest eller bröllops tal :)

2008-11-20 @ 17:28:46
URL: http://www.tidningenhennes.se/blogg/?blog=6
Postat av: Fru Tattoo

Jag har en liten undersökning på min sida i dag, är du som jag seg som gröt på kvällarna eler pigg som en liten lärka som min man är???? Snälla svara, jag vill gärna veta hur det ligger till bland folk runt omkring mig. Dessutom vill jag se om jag eller min man vinner denna tävling som är vääääldigt intern

2008-11-22 @ 19:09:53
URL: http://www.tidningenhennes.se/blogg/?blog=6
Postat av: Anonym

Jag har en utmaning till dig på min blogg!

2008-11-30 @ 21:50:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0