Fåraktiga förare fär

Då har vi haft ett litet wonderful adventure - i miniatyr iallafall. Ni kommer väl ihåg att H nu kan cykla själv. Så hon och jag tog våra cyklar och begav oss 1 km bort, varav delvis på stor och trafikerad väg, för att "titta på fåren". Hon var verkligen underbart vuxen och duktig och mogen, cyklade fint intill vägkanten och var både ordentlig och ansvarstagande. En del av vägen var lite grusig och sällan trafikerad, så där tog vi oss friheten att cykla lite som vi ville. H kunde göra bromsspår som var imponerande och vi fick prata mycket om vilka på dagis som tyckte vad och varför hon skall bli med i Alcazar när hon blir stor.

Dagen därpå gjorde vi om det. Idag skall det bli igen. En liten sommartradition kanske?

Jag minns en tid när det var ett fullt tillräckligt äventyr att få cykla med en vuxen. För att inte tala om att stå precis utanför en fårhage och titta på får.

Kommentarer
Postat av: Anna

Tycker att det är så härligt med barn som fortfarande är lyckliga över en cykeltur med mamma!:) Här vill sonen ha en dag själv med mig och vad gör man inte när ens blivande 11-åring ber om detta?!? Man ordnar detta naturligtvis!

Kram

2009-07-07 @ 15:56:46
URL: http://grodmamman.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0